Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU vol fer arribar les noves tecnologies a tota la vila i potenciar la integració dels nou vinguts

El candidat Pere Regull, acompanyats de membres de la seva llista, ha presentat les línies de CIU pel que fa a noves tecnologies i cultura a Vilafranca. En el camp de les noves tecnologies Benjamí Borràs va ser l’encarregat de presentar-les, destacant la voluntat d’implantar les xarxes sense fils arreu de la vila per facilitar la connexió a internet dels ciutadans; ampliant també els punts d’accés públic a tots els barris de la vila ja que per exemple en aquests moments al Poble Nou o a la Girada no n’hi han.

Una proposta que passava per usar els locals de les associacions de veïns per oferir aquests serveis, com comentava el candidat convergent Pere Regull.

 

També proposen oferir el butlletí municipal a través de la pàgina web de l’Ajuntament; i treballar per desenvolupar la Televisió Digital Terrestre per tal de fer-la interactiva i que sigui viable el més aviat possible.

Pel que fa a les qüestions culturals, les va exposar Josep Maria Figueres, que va ressaltar que es traca de propostes transversals que tenen a veure força també amb l’aplicació de les noves tecnologies. Entre les propostes a potenciar, Regull va parlar del Museu i de potenciar la integració dels nou vinguts amb més cursos de català.

 

En aquest sentit Regull parlava de potenciar la Festa Major, les Festes de Sant Raimon i el mateix Museu com a elements per potenciar Vilafranca fora de la vila i la comarca.

Així mateix, des de CiU aposten per la creació d’un organisme cultural per fomentar precisament la cultura a la vila, potenciar la regidoria de política lingüística i la participació de les associacions de veïns en la vida cultural de la vila.

En els propers dies CiU farà arribar als veïns el seu programa, un recull de prop de 300 propostes per a la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: