Diumenge, 12 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A Vilafranca ha començat la construcció d’un un pas soterrat sota les vies del tren

Des de fa algunes dies ja són ben visibles els treballs per construir un pas soterrat sota les vies del tren que permetrà, en el futur, que l’avinguda del Vendrell es pugui connectar amb la rotonda de la carretera de Moja.

 Aquest pas soterrat forma part del conveni de col·laboració signat l’any 2004 entre el Ministeri de Foment, l’Ajuntament de Vilafranca i l’ADIF per al cobriment de la infrastructura ferroviària i altres obres de permeabilitat entre una banda i l’altra de les vies del tren a Vilafranca. Les obres d’aquest pas soterrat, que s’allargaran entre tres i cinc mesos, seran força espectaculars ja que consistiran en la construcció d’un calaix de formigó armat de 12 metres d’amplada, de més de 6 metres d’alçada i amb un gruix de 80 centímetres en uns terrenys just al costat de les vies.

Gràcies a aquest pas soterrat, l’avinguda del Vendrell es convertirà en un enllaç important entre barris enllaçant en el futur des de la rotonda de l’avinguda de Tarragona i la carretera de Sant Jaume dels Domenys fins a la rotonda de la carretera de Moja, tocant al barri de la Girada.

Les obres tenen un pressupost de 1.172.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: