Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns de Les Clotes expressen a Regull la seva preocupació per el futur crematori

Dimarts passat, un bon nombre de veïns de Les Clotes es van reunir amb Pere Regull, Fernando García i Josep M. Figueras, regidors de CiU, dins la roda de contactes que Convergència està portant a terme amb veïns i entitats de Vilafranca.

En aquesta trobada, CiU va poder contrastar opinions i informacions amb els veïns i escoltar de primera mà els problemes i inquietuds més importants que hi ha al barri. De fet, una de les queixes més clares va ser el llarg temps que triguen a resoldre’s els problemes de via pública. Això, en el cas que es resolguin ja que n’hi ha que duen anys esperant solució. D’altra banda, la inquietud més destacada va ser com evolucionarà el projecte d’ampliació del cementiri i, sobretot, la ubicació i efectes que tindrà el crematori. En aquest sentit, demanen fer una visita organitzada a unes instal·lacions d’aquest tipus.

Els veïns també demanen més places d’aparcament d’ús gratuït, disposar d’una llar d’infants municipal, la instal·lació de contenidors soterrats i que millori la qualitat en el servei de neteja dels carrers. En termes relacionats amb la seguretat, va sorgir una queixa generalitzada sobre la il·luminació deficient del carrer Torrelles de Foix, sobretot a l’estiu.

De tot plegat, els representants de CiU en van prendre bona nota per a treballar-hi en un futur molt proper.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: