Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU ha presentat aquesta setmana els seus caps de llista a Avinyonet i Sant Pere de Riudebitlles

La coalició nacionalista ha continuat presentat candidats de cara a les properes municipals, i en aquest cas han estat els d’Avinyonet, Jordi Parellada; i Sant Pere de Riudebitlles, Sixte Moreno.

Jordi Parellada serà qui encapçalarà la candidatura de CiU a Avinyonet, il·lusionat per donar un tomb a la situació al consistori i canviar també la manera de fer de l’Ajuntament. Actualment a Avinyonet governa el PSC amb el suport de l’únic regidor de CiU; i la intenció de Parellada és millorar aquest resultat i treballar per a tots els nuclis del municipi. Des de CiU son conscients que donaran el tomb a la situació, però si volen millorar resultats, continuar governant i poder incidir per canviar les maneres de fer a l’Ajuntament d’Avinyonet.

D’altra banda, com dèiem, es va presentar també el cap de llista convergent a Sant Pere de Riudebitlles, que serà Sixte Moreno. Moreno, militant de CIU des de fa 15 anys, mai havia tingut una presència destacada a les llistes electorals, però en aquesta ocasió l’han convençut per presentar-se. La intenció és també canviar la tendència de les darreres eleccions, en que CIU no ha tingut bons resultats. Actualment tenen un regidor al municipi, davant dels 7 dels independents/psc i dels 3 d’ERC.

Entre els principals projectes que comentava Moreno, destaca la necessitat d’un centre de dia i desdoblar la carretera.

 

Una tercera proposta que destacava era la voluntat de cobrir la piscina municipal. Des de CIU volien també en aquest moment iniciar un camí per canviar el tarannà del vot dels veïns de Sant Pere, i millorar la seva presència al consistori.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: