Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana la música del mon serà protagonista en les activitats que organitza ell Lokals

Aquesta és una de les primeres activitats que aquest nou centre d’activitats musicals i culturals amb seu a Vilafranca organitza de cara al públic en general. Ho fan sota el lema de Escoltem el món, i és una manera també de fer arribar el que son els objectius de “Els Lokals”, bàsicament que sigui un punt de trobada cultural al voltant de la música per als aficionats i professionals de la comarca.

Les activitats que s’han organitzant s’inicien divendres a la tarda a Cal Bolet, a les 7, amb un concert familiar que servirà per presentar el disc “Talking Tara”; percussió, música i dansa d’arreu del món. El mateix divendres a la nit hi haurà, a partir de les 11, un concert jove.

 

Dissabte hi haurà més activitats, en aquest cas a la seu dels Lokals, al carrer Bisbe Morgades 34 de Vilafranca. Consistiran en tallers de percussió africana, taller de dansa egípcia i taller de veus rítmiques; a banda de presentar també com es va fer el disc “Talking Tara”. Aquestes activitats dissabte a la tarda començaran a 2/4 de 7 de la tarda.  

A més, els responsables de “Els Lokals”, ofereixen també l’opció d’escola de música, ludoteca i ensenyaments musicals, en que les inquietuds dels mateixos alumnes han de ser els protagonistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: