Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

1.200 persones han descobert els nous vins del Penedès a Barcelona

L’acció promocional dels vins amb D.O. Penedès s’ha celebrat novament a Barcelona, reunint 1.200 persones, majoritàriament representants del món de la restauració, l’hosteleria i botigues especialitzades. L’acte va reunir a 32 bodegues del Penedès que van presentar les seves novetats, més de 150 vins que acaben de sortir al mercat, fruit de la darrera collita o bé vins de criança.

En aquesta edició s’han presentat vins amb una maduració molt bona, ben equilibrats a boca, i amb aromes molt potenciats. Vins joves de la collita 2.006 i vins d’altres anyades que veuen la llum aquest any després de mesos d’una acurada criança en barrica i ampolla.

Aquesta acció promocional dirigida als professionals de la restauració, hosteleria i botigues especialitzades ha estat el tercer i darrer acte d’aquest any. Descobreixi els Nous Penedès es va presentar a Madrid i Mallorca amb gran èxit de professionals del sector que van voler tastar els vins Penedès. A Madrid es van reunir 1.300 i a Palma de Mallorca 300 professionals del sector.

Aquesta campanya, organitzada conjuntament per la Unió Vinícola del Penedès i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès, té com objectiu potenciar la presència i el coneixement dels vins Penedès al mercat interior i facilitar la seva difusió als canals de consum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: