Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’assemblea del PSC de Sant Martí aprova una candidatura paritària de cara a les properes municipals

L’assemblea del PSC de Sant Martí Sarroca va aprovar el passat 15 de març la composició íntegra de la candidatura per a les eleccions municipals, que estarà encapçalada per Pere Tort. La candidatura té una composició paritària, amb alternança d’homes i dones, i presenta diverses novetats, especialment en les places que tenen possibilitat de resultar elegides.

Com a número dos de Pere Tort, forma part de la llista la independent Cèlia Gázquez, seguida per Pere Romagosa, Eva Codina, Lluís Gili i Montse Ferrer. La candidatura del PSC es presenta a les eleccions municipals del 27 de maig amb el programa sorgit del procés de debat obert anomenat “Projecte Sant Martí 2007 enllà”.

La candidatura socialista, que incorpora diversos membres del projecte, té entre les seves prioritats la creació d’un centre d’atenció primària de salut (ambulatori), l’impuls immediat a la construcció de l’edifici de l’institut que ja ha entrat en funcionament aquest curs 2006-2007, la creació d’un casal per a la gent gran, la promoció d’habitatge de protecció oficial en règim de propietat i de lloguer i el restabliment d’un debat polític serè i positiu en el municipi.

La candidatura del PSC de Sant Martí Sarroca combina l’experiència de govern amb la incorporació de persones que formen part del món associatiu i de les entitats del municipi, i que resideixen a diversos nuclis de població martinencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: