Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP vol conservar menys naus al carrer del Comerç i rebaixar el sostre d’edificabilitat

El grup municipal del PP a Vilafranca ha presentat dues al·legacions al projecte de modificació puntual del POUM del carrer del Comerç, per tal que siguin estudiades.

La primera de les al·legacions fa referència al sostre d’edificabilitat de la zona. En aquest sentit, des del PP consideren que no cal conservar les 13 naus que es preveuen en el projecte presentat per l’equip de govern, ja que d’aquestes únicament n’hi ha 6 de inventariades; i els populars consideren que realment caldria conservar-ne 3, las de Torres i Vendrell i la de Fèlix Via. D’aquesta manera, al haver-hi més terrenys per urbanitzar, es podria rebaixar el sostre d’edificabilitat. Josep Ramon, regidor del PP

 

 

D’altra banda, el regidor popular comentava que demanen també a l’equip de govern que de cara als petits propietaris es contempli l’opció de poder-los oferir participar en la urbanització a través del sistema de cooperació, i no del de compensació, que potser els seria perjudicial.

 

El PP considera que és positiva l’acció feta per l’equip de govern de cara a donar més informació als propietaris afectats, i demana també que es mantingui l’oferta d’excloure d’aquest àmbit de modificació els propietaris que així ho sol·licitin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: