Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil amb el Cristòfor i l’Estalella

La Mostra de Teatre Infantil i Juvenil continuava ahir amb les representacions de les escoles Cristòfor Mestre i Estalella i Graells. La mostra permet veure el treball que fa els alumnes als tallers de teatre de les escoles de Vilafranca.

Després de la primera sessió, que tenia lloc diumenge passat amb les escoles Sant Ramon i Baltà Elies, ahir es feien les representacions de les escoles Cristófor Mestre i Estalella Graells. El teatre municipal Cal Bolet va acollir la segona cita de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil que començava amb l’obra “Endolls”, interpretada pels alumnes de tercer de l’Estalella. Sota la direcció de Marina Mestres, els nois i noies de tercer van representar la història de la Sara, una noia que està tot el dia davant de la pantalla de l’ordinador i de la televisió. Els seus pares decideixen prohibir-li, però potser ni ells mateixos saben estar-se sense una pantalla davant dels nassos.

Després d’aquesta obra, la sessió continuava amb “Argetlam”, un text de Manel Güell representat pels alumnes de 4t a 6è del Cristòfor Mestre. El text està basat en la novel·la de Eragon i representa un món on els nans, els elfs i els humans es disputen la superioritat. Segons la monitora de teatre del Cristòfor Rosa Gonzales, el treball que ha suposat aquesta obra ha estat tot un repte. Finalment, la última obra estava titulada “Ai, el llop!” i era representada també pels alumnes de l’Estalella, aquest cop pels de primer. L’obra parlava d’un grup d’animals que tenen por del llop però potser l’amenaça que suposa el llop és només una mentida o una manera d’enganyar-se a ells mateixos. Marina Mestres destacava que els actors i actrius eren canalla molt petita i que el treball ha estat molt satisfactori. La Mostra de Teatre Infantil i Juvenil permet veure com els més petits treballen el teatre en totes les seves vessants i com la pràctica d’aquest art els ajuda en l’aprenentatge, la disciplina i la concentració. Tot això, però, és difícil d’aconseguir. La Mostra continua diumenge vinent amb les actuacions dels alumnes del Col·legi del Carme, el Baltà Elies i Sant Josep.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: