Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carles Jiménez és el nou president de la Jove Confraria del Cava de Sant Sadurní

Dilluns es va celebrar l’Assemblea General de Joves Confrares, en el decurs de la qual es va produir el relleu en la presidència de la Jove Confraria del Cava, que des de feia quatre anys estava en mans de Núria Plazas i que a partir d’ara assumeix Carles Jiménez.

Abans d’explicar les diferents activitats i línies a seguir, Jiménez va dirigir unes emotives paraules a la presidenta sortint i també va agrair especialment la tasca realitzada per Ricard Martínez, impulsor del Mototerra del Cava.

Jiménez estarà acompanyat per Yvonne Ferrer a la vicepresidència, Meritxell Riambau, Helena Mateu, Joan Maria Amat, Meritxell Juvé, Marta Bel, Laia Rosal, Maria Mata, Eduard Viader i Xavi Raventós.

Una de les primeres activitats que vol promoure la nova Junta és un viatge enològic a la regió vitivinícola de La Champagne. Aquest viatge tindrà lloc del 20 al 22 d’abril, visitant les bodegues Moet Chandon, Pommery i Henri Abelé. També han començat a crear la pàgina web dels Joves Confrares, www.jovesconfrarescava.com, per convertir-la en un veritable portal d’informació del cava pels joves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: