Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha convocat la reunió de la taula de treball de la Bleda pel 15 de febrer

La més de quarantena de veïns de l’Associació d’Afectats de la Zona Urbana de La Bleda presents al passat ple municipal va rebre l’equip de govern amb una unànime ‘nassada’ de pallasso per mostrar el seu rebuig a la pèssima gestió que s’està fent en el tema urbanístic del nucli de La Bleda.

No va ser fins a l’apartat de precs i preguntes, quan a petició d’un dels grups de l’oposició, el PSC, l’alcalde de Sant Martí Ramon Carbó va avançar que finalment la taula de treball es constituirà formalment el proper dia 15 de febrer a les cinc de la tarda. El mateix alcalde va anunciar la presència en la propera taula de treball dels equips tècnics redactors del projecte de parcel·lació i dels equips tècnics redactors del POUM, els quals no van ser-hi presents en la primera trobada, fet que va provocar que l’Associació de Veïns Afectats de la Zona Urbana anunciés no presentar-se fins que es complissin les condicions establertes en les mocions aprovades pel Ple Municipal i pel Ple del Consell Comarcal. Recordem que la taula de treball és un òrgan de debat avalat pel Departament d’Urbanisme i que té com objectiu desencallar la problemàtica urbanística generada en el nucli de La Bleda, respectant econòmicament i socialment els veïns consolidats i permetent l’aprofitament urbanístic d’aquells propietaris amb desig d’urbanitzar els seus terrenys. Per això, des de l’Associació, a banda de valorar molt positivament la presència de tots els equips tècnics implicats en el planejament del municipi, es demana a totes les parts implicades que siguin conscients de l’oportunitat i del repte que tenen al davant per tal de trobar el model més adient per a La Bleda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: