Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ADAP prepara una campanya de sensibilització i vol crear equips esportius de diferents modalitats

Quan fa poc més d’un any que l’ADAP, l’Associació de Discapacitats de l’Alt Penedès, es va presentar públicament a Vilafranca, ja impulsa la creació de delegacions als diferents municipis de la comarca.

Darrerament l’entitat ha fet presentacions als Monjos, Gelida i Sant Llorenç d’Hortons amb l’objectiu d’incentivar la creació de delegacions locals que treballin per pal·liar els nombrosos dèficits a nivell de barreres arquitectòniques, socials i laborals de cada municipi.

La idea que volen transmetre és que els discapacitats no volen ser ciutadans de segona, com explica el president de l’ADAP, Joaquim Cantón.

 

En aquest senti, l’ADAP està en converses amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès per engegar una campanya de sensibilització, que posarà el toc d’alerta en els conductors que estacionen als guals i als passos de vianants amb el lema “Si vols el meu lloc, queda’t amb el meu problema”. La campanya, que incidiria en aquest aspecte cívic, inclouria cartells i enganxines que els membres de l’associació posarien als cotxes mal estacionats.

 

 

Una altre campanya que impulsen, en col·laboració amb botigues i establiments de Vilafranca i els Monjos, oferirà descomptes als associats de l’ADAP.

A més, pretenen incentivar l’esport dins la discapacitat amb la creació d’equips de diferents modalitats esportives, des de natació a bàsquet en cadira de rodes. Josep Ramon Rojo de l’ADAP fa una crida als discapacitats de 16 a 50 anys.

 

Des de l’ADAP fan una crida als discapacitats perquè surtin al carrer i busquin la seva independència i autoestima. Per contactar amb l’associació us podeu dirigir a l’Escorxador de Vilafranca, on es reuneixen periòdicament i tenen una bústia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: