Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local recomana buscar itineraris alternatius per tal de no passar per el Centre.

La circulació per el centre de Vilafranca ja fa algun temps que és complicada, i les obres que darrerament s’estan duent a terme, tant del soterrament i cobertura de la vies com de la reurbanització de la Rambla de Nostra Senyora no ajuden gaire.

En aquest sentit, el cap de la Policia Local de Vilafranca, Jordi Alemany, comentava que normalment les obres a la via pública de qualsevol municipi provoquen problemes de circulació, però que s’han d’intentar que afectin el menys possible.

Alemany comentava que en el cas de les actuacions que s’han fet a la cantonada de la Rambla amb el carrer Santa Clara, s’ha limitat accions que fins ara els conductors feien de manera gairebé mecànica, i que aquesta situació també provoca problemes de circulació. També s’ha reduït l’amplada dels carrils, i això afecta a la velocitat dels vehicles.

El responsable de la Policia Local comentava que de cara a aquesta propera setmana s’ha de tallar un dels dos carrils actuals per tal d’instal·lar els contenidors de la recollida selectiva soterrats, però encara s’ha de concretar el dia. Més endavant, després del Carnaval, s’haurà de tornar a actuar en un dels carrils i per tant tornar a desviar el trànsit.

Així, des de la Policia Local remarquen que cal buscar alternatives al pas per el centre de la vila, si no és totalment imprescindible, i que els conductors haurien d’habituar-se a utilitzar les vies exteriors, com ara la variant de la N-340.

Finalment, Alemany comentava també que s’ha de tenir present que un cop acabin les obres a la Rambla de Nostra Senyora aquesta via quedarà restringida per un trànsit més suau del que hi havia fins ara; i que per tant seria positiu anar-se acostumant a rutes alternatives per creuar la vila diferents a les que s’usaven fins ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: