Diumenge, 12 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La multinacional holandesa DSM Resins reuneix a Vilafranca directius d’arreu del mon

Vilafranca ha estat aquesta setmana la seu de la primera trobada internacional de directius de plantes de producció de resina en pols del grup holandès DSM. La planta de DSM Resins España ubicada al polígon Casa Nova de Santa Margarida i els Monjos és un referent per a la companyia en la producció de resines en pols i per aquest motiu ha estat seleccionada com a amfitriona per acollir aquesta primera convenció de caràcter internacional.

La trobada ha reunit durant quatre dies a l’Hotel Domo de la capital de l’Alt Penedès, catorze representants de cinc plantes de DSM ubicades a Taiwan, Xina, Estats Units, Espanya i Holanda. Els directius, tant de l’àmbit químic com tecnològic de DSM, han assistit a un seguit de seminaris i ponències des de dilluns i fins avui.

L’objectiu era posar en comú les experiències de cada un dels cinc punts de producció de resines en pols i establir estàndars de qualitat i excel·lència, com explica Jordi Ferri, director general de la planta de DSM Resins España de Santa Margarida i els Monjos.

 

Actualment la tendència arreu és apostar cada cop més per les resines sense dissolvents, i amb una producció més ecològica. Una tendència que també ha quedat palesa en aquestes jornades.

 

 

Jordi Ferri explicava que s’ha escollit Vilafranca per realitzar aquesta primera convenció pels atractius que té Catalunya i per la importància de la planta dels Monjos dins el grup. La resina en pols representa el 70% de la producció total de DSM Resins España.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: