Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia de dansa BASHO estrena God Dog, a Cal Bolet

En el marc del Pla de Residències de Creadors de la Generalitat, a les 9 d’aquest vespre es podrà veure al Teatre Cal Bolet l’espectacle God Dog, presentat per la companyia BASHO-Arts Escèniques Contemporànies. Aquesta és la primera de les residències que durant aquest any faran 4 companyies de dansa al teatre vilafranquí per tal d’acabar el procés de creació dels seus espectacles.

Durant una setmana, la companyia s’ha instal·lat a Vilafranca fent un treball intensiu per tal d ‘acabar d’enllestir diversos aspectes de la seva obra i, finalment, estrenar l ‘espectacle per al públic vilafranquí.  El director de BASHO ha explicat al magazín La Plaça que la residència a Cal Bolet ha estat molt satisfactòria.

 

Basat en textos del Nobel sud-africà, J.M. Coetzee, God-Dog és una proposta escènica i visual sobre el cos i la narrativa contemporània.

A partir de les posicions a l’escenari de tres dones, es vol reflectir l ‘actual dificultat i deshumanització de les relacions entre les persones. Cada dona constitueix un referent corporal amb el qual visualitzem trajectòries vitals diferents, experiències evocades mitjançant un text narrat per una veu masculina. A més, es projecta una imatge en vídeo que esdevé una finestra oberta que dona força narrativa als cossos.

 

 

GOD DOG proposa una crítica del sistema actual dels valors socials, polítics, econòmics i culturals enfront de l’altre.

L’estrena té lloc a les 9 d’aquest vespre, a Cal Bolet. Les entrades es poden adquirir al Tel-Entrada o una hora abans a la taquilla del teatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: