Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ivonne Compte serà la cap de llista de CiU a Pontons, amb l’objectiu d’aconseguir l’alcaldia

Convergència i Unió va fer ahir la presentació de la cap de llista de cara a les properes eleccions, que serà Ivonne Compte, substituint el fins ara regidor Pere Sánchez. De fet, Sánchez deixa ja la seva acta de regidor, abans d’acabar el mandat, i serà substituït per Compte en quan l’ajuntament de Pontons convoqui un ple per poder fer el relleu.

Compte es va mostrar molt il·lusionada d’encapçalar la llista de CiU, i es va mostrar convençuda que podran fer una bona feina per el municipi. Es marcava com a objectiu arribar a l’alcaldia de Pontons, i fer-ho defensant un model sostenible i acompanyada per un equip amb moltes ganes de treballar.

 

De fet Compte, de 44 anys i que viu al municipi des de l’any 1999, serà la primera dona que entrarà a formar part de l’Ajuntament de Pontons. Darrerament ha treballat força per tal de paralitzar el projecte de parc eòlic que es volia fer al municipi, i tot i que apuntava que aquesta és una qüestió que preocupa molt el seu equip, no serà l’únic eix de la seva campanya. Per tal d’acabar de confegir el programa, han preparat unes jornades de participació ciutadana per tal de recollir les opinions dels ciutandans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: