Diumenge, 12 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pla especial del carrer del Comerç de Vilafranca ja és a exposició pública

La modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal que afecta el carrer del Comerç i els seus entorns, aprovada pel Ple del gener, es troba en període d’informació pública per tal que qualsevol persona o entitat pugui fer les consultes oportunes i formular al·legacions. El període d’informació pública s’allargarà durant poc més d’un mes.

La consulta es pot fer a trav&eacute;s d&rsquo;Internet, a l&rsquo;adre&ccedil;a <a href="http://www.vilafranca.cat/">www.vilafranca.cat</a>, i tamb&eacute; es pot accedir a tota la documentació al Departament d&rsquo;Urbanisme de l&rsquo;Ajuntament, a la pla&ccedil;a de Jaume I, en l&rsquo;horari d&rsquo;atenció al públic de 12 a 2 del migdia.

Amb aquesta modificació, el barri del Molí d&rsquo;en Rovira canviar&agrave; la seva imatge i es convertir&agrave; en zona residencial, comercial i de serveis. L&rsquo;&agrave;mbit d&rsquo;actuació est&agrave; delimitat per l&rsquo;avinguda de Barcelona, la carretera de Vilanova, el carrer Comer&ccedil; i l&rsquo;eix del carrer Sarriera, i s&rsquo;hi afegeixen dues illes m&eacute;s. La superfície &eacute;s de gaireb&eacute; 85.000 m2.

Es preveu un boulevard arbrat al carrer Comer&ccedil;, un equipament de m&eacute;s de 2.800 m2 que inclour&agrave; algun dels magatzems hist&ograve;rics de la zona i una pla&ccedil;a pública d&rsquo;uns 4.000 m2, entre els carrers Dr. Jan&eacute; i Miquel Torres i Carbó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: