Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU demanarà que el serveu de Rodalies de Renfe sigui traspassat al govern català

Ahir els alcaldes, caps de llista i diputats de CiU d’alguns municipis afectats per el servei deficient de Rodalies de Renfe van presentar a l’estació de Sants la campanya que la formació nacionalista ha posat en marxa per demanar solucions. De fet, la campanya demana el traspàs del servei de rodalies a la generalitat.   [...]

Ahir els alcaldes, caps de llista i diputats de CiU d’alguns municipis afectats per el servei deficient de Rodalies de Renfe van presentar a l’estació de Sants la campanya que la formació nacionalista ha posat en marxa per demanar solucions. De fet, la campanya demana el traspàs del servei de rodalies a la generalitat.

 

Així mateix, la campanya amb el lema de “Ja n’hi ha prou de paraules. Volem solucions. Per una xarxa de Rodalies digne”, denuncia també la passivitat del govern de la Generalitat en tot aquest afer que afecta a força ciutadans catalans.  

 

El diputat penedesencs Joan Raventós comentava que cal psoar fi a les avaries, posar fi als retards, eliminar les aglomeracions, deixar de posar les obres de l’AVE com a excusa per els problemes a Rodalies; i finalment buscar un sistema d’indemnització per els usuaris quan hi ha problemes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: