Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jesús Salius serà el candidat d’ERC a Sant Pere de Riudebitlles, substituint l’històric Pere Marra

L’assemblea de la secció local republicana va escollir per unanimitat, dissabte passat, Jesús Salius com a candidat a les eleccions municipals del maig vinent.

Jesús Salius fa sis anys que és regidor a l’ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles. Els dos primers va ser regidor en el govern sota l’alcaldia de Pere Marra i, els quatre darrers, també ha estat regidor a l’oposició. Tanmateix també fa més de dos anys que té la responsabilitat de presidir la Federació Comarcal de l’Alt Penedès d’Esquerra i la Secció Local de Sant Pere.

Per la seva banda, Marra ha estat alcalde de Sant Pere de Riudebitlles durant tres legislatures i en aquesta última ha estat regidor a l’oposició; en total de setze anys a l’Ajuntament. Actualment és conseller de Recursos Socials al Consell Comarcal.

A partir d’ara, l’objectiu que s’ha marcat l’alcaldable d’Esquerra és seguir elaborant la proposta de programa electoral que es presentarà a les properes eleccions i continuar parlant amb la gent i les entitats del poble per extreure aquella informació que sigui rellevant perquè el diàleg que fins ara ha mancat a l’ajuntament respecte els problemes quotidians de la gent no es torni a repetir.

D’altra banda, en la mateixa assemblea es ratificà la presidència de la Secció Local que torna a recaure sobre el mateix Salius i la incorporació de Roger Fuentes a l’executiva local com a representant de les JERC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: