Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Sant Martí obre un procés de participació ciutadana de cara a elaborar projectes de futur

Sota el nom de “projecte Sant Martí 2007 enllà”, els socialistes de Sant Martí han posat en marxa aquesta idea per actualitzar les propostes polítiques per a dur a terme en un futur proper, al mateix temps que recollir opinions i idees de les persones i col·lectius del municipi.

La presentació va anar a càrrec dels coordinadors dels diferents grups de treball, Albert Tort, Montserrat Ferrer, Ismael Carbó i Pere Romagosa.

 

La voluntat d’aquesta iniciativa però, és no centrar-se només en projectes i idees de cara a l’elaboració d’un programa electoral o propostes a curt termini. Segons Tort es tracta de que sigui objectius que es puguin assolir en 10 o 15 anys, i que serveixin per configurar el Sant Martí del futur. Es tracta de fet, d’una iniciativa que el PSC de Sant Martí ja ha fet en d’altres eleccions municipals.  

 

Per poder participar en aquests processos hi ha dues opcions. Una &eacute;s fer-ho a trav&eacute;s d&rsquo;internet, ja sigui entrant a la p&agrave;gina <a href="http://www.sms07enlla.info/">www.sms07enlla.info</a>, a trav&eacute;s de la qual els interessats poden con&egrave;ixer la iniciativa i fer arribar tamb&eacute; les seves propostes i idees. L&rsquo;altra es fer-ho de manera presencial participant en els dos grups de treball que s&rsquo;han creat, un centrat en parlar de línies socials, d&rsquo;educació i culturals; i l&rsquo;altra per tractar sobre infrastructures, equipaments i promoció econ&ograve;mica. Tot i que els grups de treball ja fa algun temps que estan treballant, des del PSC conviden a totes les persones que ho desitgin a participar-hi per tirar endavant propostes per el municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: