Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Pontons demana que la futura escola comenci a funcionar, el curs vinent, amb mòduls

L’any passat, l’ajuntament de Pontons va posar a disposició del Departament d’Educació els terrenys necessaris per construir una escola.

No obstant això, des de l’inici d’aquest curs existeix una demanda de places escolars a Pontons que fa que el grup socialista intenti trobar una solució més immediata pel curs 2007/08, abans no es materialitzi la construcció d’aquesta escola. En aquest sentit, i atès que l’ajuntament ja disposa dels terrenys, s’ha demanat a Educació que, amb caràcter provisional, s’instal·lin, mòduls prefabricats, en algun indret del municipi, que permetin donar resposta a una important demanda social.

A més d’aquesta necessitat de crear places escolars al municipi, el PSC afirma que el transport escolar està al límit de la seva ocupació.

La posta en marxa l’escola el curs vinent implicaria també que les famílies haurien de fer la preinscripció dels infants de 3 a 12 anys. Per això, en un comunicat el PSC demana als veïns del municipi que, un cop fet l’acord de preinscripció, apuntin els seus fills per tal de facilitar que s’acceleri la instal·lació dels mòduls i l’inici de les activitats escolars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: