Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Vilafranca demana que l’Ajuntament creï una regidoria per tractar sobre la Immigració

El grup municipal del PP a l’Ajuntament de Vilafranca farà demà un prec a l’equip de govern per tal de que es prenguin algunes decisions relacionades amb la gestió i atenció a les persones immigrades que arriben a la vila.

El portaveu del grup municipal, Josep Ramon, ha explicat que la intenció és tirar endavant algunes de les qüestions que ja s’han parlat al llarg dels darrers mesos amb la regidora responsable del Pla per la Igualtat, Anna Girona, en el marc del Pla per la Convivència. Ramon explicava que entre les demandes que volen que l’equip de govern estudiï és tirar endavant la creació d’una regidoria específica per a la Immigració, que ajudi a la integració.

En el mateix sentit, des del PP es demana també que l’ajuntament potenciï les associacions de veïns i el paper que aquestes poden jugar a l’hora d’ajuda a la integració dels nou vinguts de fóra de les fronteres de l’estat, a l’igual que ja van jugar un paper integrador en la primera immigració interior que es va donar a la vila als anys 60. Així mateix, Ramon demana que es faci un ple específic per tal d’explicar com s’han gestionat els recursos destinats a la immigració.

Des del PP reiteren que estan a favor de la immigració regulada i amb papers, i que per aquesta raó cal que des de l’Ajuntament s’ha de continuar facilitant els censos de les persones empadronades i sense papers a la Policia Nacional, i continuar donant de baixa també del cens a les persones que al cap de dos anys no acreditin continuar residint a la vila. També es demana que es continuïn aplicant les inspeccions oportunes per evitar els pisos pastera, accions que ja s’estan duent a terme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: