Dissabte, 1 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una de les tradicions més arrelades al traspàs d’any és la de regalar roba interior vermella

Aquests dies es poden veure a molts aparadors de botiges de llenceria peces de roba interior de color vermell, per a tots els gustos i tots els estils. De fet, una de les tradicions que estan més arrelades a la celebració del canvi d’any, és la de que s’ha de fer portant alguna peça interior de color vermell.

Sobre els gustos a l’hora de triar quina peça comprar, o regalar, n’hi de tot tipus. És habitual també buscar per aquests dies pijames i peces que després es puguin usar al llarg de l’any.

De fet però, a les botigues de la vila han començat a detectar també que amb l’arribada de ciutadans d’altres països, també hi ha canvis en aquesta tradició. Per exemple, la gent d’origen sud americà demana més aviat peces de color groc. El vermell continua sent però el més solicitat.

 

A més, els homes cada cop participen més i s’apunten també a posar-se roba interior de color vermell i més atrevida per aquesta nit. El que no ha canviat és que moltes de les compres es fan a darrera hora, i encara avui i demà hi ha la possibilitat de trobar-ne alguna peça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: