Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja espera arribar a més de 300 nens en la campanya de Reis Cap Infant sense Joguina

Aquesta campanya, que arriba a la quinzena edició, té per objectiu aconseguir que tots els infants de la comarca rebin joguines la nit de Reis. D’aquesta manera, s’intenta disminuir l’efecte de marginació infantil que es pot donar en aquestes dates tan especials.

La campanya està organitzada per l’Oficina Local de Creu Roja, amb la col·laboració de Càrites i l’Ajuntament de Vilafranca, així com altres entitats de la comarca que s’han adherit a la campanya.

L’ any passat, la campanya va repartir regals a 300 infants i aquest any la tècnica de Creu Roja, Montse Lamo, confia superar aquesta xifra.

 

La forma més coneguda de col·laborar és portar una joguina nova o en bon estat a l’ Oficina de Creu Roja, al c/Eugeni d’Ors, 22, de 9 del matí a 2 del migdia i de 4 a 7 de la tarda fins divendres de la setmana vinent. També es pot comprar una joguina als establiments col·laboradors: Ca la Madrona, Llibreria Sellarés, Nens i Nenes, Cal Bonet, Llibreria Anna i Ferreteria Badia.

 

Una altre forma de col·laborar és participar en les activitats que organitzen diferents entitats de la comarca amb l’objectiu de recollir joguines per a la campanya. Per exemple, diumenge el Club Budokan Penedès fa una exhibició d’arts marcials i també recollirà joguines.

Les joguines van destinades a infants de 0 a 12 anys i generalment les que menys arriben són les destinades als nens i nenes de 9 a 12 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: