Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tretze candidatures opten als premis de prevenció d’incendis forestals de la Diputació de Barcelona

Un total de tretze Agrupacions de Defensa Forestal han presentat la seva candidatura per optar als premis que atorga cada any la Diputació de Barcelona. La X Festa dels premis de prevenció d’incendis forestals es farà al pavelló firal de Vilafranca aquest dissabte, dia 25 de novembre, a partir de la 1 del migdia.

Els premis de prevenció d’incendis forestals de la Diputació de Barcelona, que es lliuren des de 1997, pretenen reconèixer públicament la feina que realitzen durant tot l’any les agrupacions de defensa forestal (ADF) amb el suport dels ajuntaments de la província. L’acte de lliurament serà presidit pel president de la Diputació, Celestino Corbacho.

En total es concedeixen tres distincions: a la millor obra de prevenció (Premi Rossend Montané), dotat amb 7.300 euros el primer premi i amb dos accèssits de 1.800 i 1.200 euros; A la millor organització de la prevenció (Premi Palestra), amb un primer premi de 8.400 euros i dos accèssits de 1.800 i 1.200 euros; I el de reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp (Premi honorífic Joaquim M. De Castellarnau) sense dotació econòmica.

Al Premi Palestra opten les ADF de Defensors del Bosc, Lluçanès, Teià, Quercus, Puig-Vicenç, Montseny Congost i Font Rubí. Al Premi Rossend Montané hi concorren les ADF de Teià, Viver i Serrateix, Montesmon, Castelldefels, Tres Branques i Sant Feliu de Llobregat.

Pel que fa al Premi honorífic Joaquim M. de Castellarnau, es donarà a conèixer en el decurs de la festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: