Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP ha celebrat­ el primer Taller sota el tí­tol "trucs per obtenir visites dels cercadors"

El Taller UEP d’aquest matí­ ha fet el ple d’assistència i l’organització ha decidit repetir la sessió d’aquí­ a quinze dies per poder donar resposta a les empreses que han sol·licitat assistir-hi després d’haver complert el nombre màxim de dotze assistents. Els participants al primer Taller organitzat per la Unió Empresarial del Penedès (UEP) han pogut aprendre tècniques fàcils i a l’abast de qualsevol empresa que utilitzi Internet per millorar la posició i visibilitat de les seves pàgines a la xarxa.

 El Taller UEP ha tingut lloc a la mateixa seu de la UEP, de 9 a 11 hores, i ha estat ofert per Magali Benítez, experta en màrqueting d’Internet i fundadora de l’agència especialitzada en posicionament i publicitat en cercadors Polièdric. Ella mateixa explicava que l’objectiu era fer entendre als empresaris que no n’hi ha prou amb tenir una pàgina web.

L’objectiu d’aquest primer Taller és el de proporcionar informació per portar trànsit altament qualificat al web des dels cercadors que, encara avui, són la fórmula més rendible per aconseguir nous clients i negocis. Un gran nombre d’empreses tenen ja pàgina web però aquesta sovint no apareix en les resultats de cerca dels buscadors habituals d’Internet, com ara el Google, i es deixa d’arribar a clients potencials i perdre oportunitats de negoci.

 

En l’acte d’aquest matí s’han presentat els cercadors d’Internet i el funcionament de Google en concret i s’han revelat deu trucs per treballar el posicionament de cada web dins d’aquest cercador. Finalment, Magali Bení­tez ha fet una breu introducció al sistema de publicitat per paraula clau, un instrument fàcil, ràpid i amb un retorn assegurat de la inversió.

La repetició d’aquest Taller UEP tindrà lloc el dimarts 12 de desembre a la mateixa seu de la UEP i també de 9 a 11 hores. Encara queden places lliures i per confirmar assistència cal trucar al 93 892 54 04. L’acte és gratuït per les empreses associades a la UEP i amb un preu de 60 euros pels no socis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: