Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Han començar les obres d’integració paisatgística als polígons industrials de l’Alt Penedès

Aquesta actuació s’emmarca en les directrius de la Carta del Paisatge de l’Alt Penedès i hi participen, a tots nivells, els ajuntaments i les juntes de propietaris dels polígons.

Els 8 polígons sobre els quals s’actuarà en aquest projecte són: La Plana d’en Florit (les Cabanyes), Can Merlines (Avinyonet del Penedès), St. Pere Molanta (Olèrdola), La Masia (St. Cugat Sesgarrigues), Vilobí (Vilobí del Penedès), Domenys II (Vilafranca del Penedès), Can Bas (Subirats) i Casanova (Sta. Margarida i els Monjos).

Al polígon Domenys II, de Vilafranca, s’estan plantant lledoners al perímetre de les naus industrials que són a tocar de l’antiga carretera N-340 i s’han plantat magraners a la mitjana que separa el carrer de l’interior del polígon de l’antiga carretera. A Domenys II es plantaran també pins i alzines als perímetres de les naus paral·leles a l’autopista AP-7 i pollancres tot al voltant de l’edifici de l’Àgora. També es plantaran pollancres a la primera rotonda de la sortida de Vilafranca en direcció sud.

Aquesta setmana s’han iniciat les visites de replanteig prèvies a l’inici de les obres als polígons de Vilobí, Sta. Margarida i els Monjos, St. Cugat Sesgarrigues i Subirats. A tots els polígons es faran actuacions similars per pal·liar la degradació visual, des de la carretera i/o des dels nuclis habitats propers, mitjançant una barrera vegetal.

Les actuacions estaran finalitzades el febrer de 2007 i tindran un cost global de més de 500.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: