Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns de la Bleda demanen que es constitueixi una Taula de treball per la nova parcel.lació

Arran de l’entrevista que ha mantingut l’Associació de veïns afectats, junt amb els seus assessors jurídics i tècnics, amb el Coordinador Territorial d’Urbanisme per les comarques del Penedès i Garraf s’insta a l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca que constitueixi una Taula de treball per tirar endavant un nou model.

Els participants d’aquesta taula serien tots els grups polítics de ajuntament, els equips tècnics redactors del POUM i del projecte, ara aturat, l’equip tècnic municipal i l’Associació de Veïns Afectats que reuneix a la majoria de veïns de la Bleda.

La conclusió més important de la reunió és que hi ha altres models d’urbanització que implicarien dins d’un mateix àmbit concretar polígons d’actuació en les zones adients de ser urbanitzades i que per tant, serien beneficiosos tant pels veïns de les zones consolidades com pels propietaris que disposen de terrenys per ser urbanitzats.

És per aquest motiu que des de l’Associació de Veïns s’anima al grup de promotors, nascut després de l’aprovació de la moció sobre la Zona Urbana, a treballar plegats per aconseguir aquest model més respectuós per a La Bleda i menys agressiu econòmicament per als seus veïns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: