Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mercat de la Carn ha acollit una nova sessió de la campanya "La cuina dels mercats"

Aquesta sessió anava a càrrec del restaurant Cal Ton, de Vilafranca, i ha consistit en la preparació “Galta de vedella estofada al vi negre amb puré de moniato”, elaborat per Ton Mata i Gemma Riera. La sessió ha estat seguida per un bon nombre de persones que en aquell moment es trobaven al mercat de la Carn.

De fet, aquesta és la tercera de les sessions que s’ha fet ja d’aquesta campanya, com ens explica la tècnica de mercats de l’Ajuntament Ariadna Corbella. Al llarg dels propers mesos, i de forma rotativa es tornarà als mercats de Sant Salvador, de la Pelegrina i de la Carn, per oferir aquestes receptes.

 

La voluntat és mostrar cada mes, excepte el de desembre que no hi haurà sessió, un plat diferent elaborat amb productes que es poden trobar als mercats. A més les receptes es poden recollir en un receptari que es regala en cada una de les sessions. Una altra manera d’aconseguir-la és a través del carnet fidel, que acredita que s’utilitzen els mercats municipals.

 

Un cop fet cada un dels plats, els assistents a la sessió poden degustar, a banda de poder preguntar als mateixos cuiners els dubtes que tinguin al voltant de l’elaboració de cada un dels plats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: