Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres tenen lloc els actes centrals de la campanya contra la violència de gènere als Monjos

Coincidint amb la commemoració del dia internacional contra la violència de gènere, l’Ajuntament dels Monjos i diverses entitats del municipi s’ han coordinat per oferir un programa d’activitats que es durà a terme aquesta setmana.

Així des d’avui i fins el proper dilluns es penjarà un llaç blanc a les façanes de l’ Ajuntament, l’IES El Foix, als espais del programa Dona al Dia i a la Biblioteca Municipal. En aquests mateixos equipaments hi haurà exposicions amb els noms de les dones assassinades aquest any i a la Biblioteca, s’ exposaran llibres i documentació sobre aquest tema.

Paral·lelament s’ha dissenyat un programa d’activitats a les tutories d’ESO i en els grups de batxillerat.

Els actes públics de la campanya tindran lloc aquest divendres amb una concentració d’alumnes de l’IES el Foix, davant de l’institut a les 12 del migdia. A les 6 de la tarda, l’entitat Cinefilia ha organitzat el passi de la pel·lícula “Te doy mis ojos” i un debat posterior que es durà a terme a la Biblioteca Municipal.

Finalment, a un quart de nou del vespre davant la Biblioteca es llegirà un manifest contra la violència de gènere i s’encendran espelmes per les seves víctimes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: