Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Benestar i Família i la Fundació Mas Albornà han signat el conveni del nou centre ocupacional

La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, i el president la Fundació Privada Mas Albornà, César Martín, van signat ahir el conveni de col·laboració per a la construcció i la posada en funcionament del nou centre ocupacional. El nou centre permetrà el trasllat dels 58 usuaris del centre ocupacional actual i incrementar un nombre mínim de 60 places noves.

Recordem que l’Ajuntament de Vilafranca cedeix gratuïtament un terreny municipal a la Fundació privada Mas Albornà, a la Girada 2, i que a més es farà càrrec de l’import de les despeses tributàries municipals derivades de les llicències d’obres i activitats.

Per la seva banda, el Departament de Benestar i Família cooperarà en el finançament per a la construcció i la posada en funcionament del centre ocupacional amb un import màxim de 3.090.034,68 euros, que correspon al 50% del pressupost del projecte.

La Fundació Privada Mas Albornà construirà el nou equipament i el dotarà del mobiliari i l’utillatge necessaris per a la prestació dels serveis. També es compromet a promoure la concurrència pública per a la licitació dels contractes de construcció del centre i la dotació de mobiliari, així com a gestionar el servei d’acord amb el plec de funcionament aprovat per l’ICASS.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: