Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La patronal del vi, UVIPE s’adhereix a la demanda d’una Vegueria Pròpia per al Penedès

La setmana passada, Joan Gil, director d’UVIPE va signar l’adhesió a la Plataforma per la Vegueria Pròpia amb la voluntat de recolzar la campanya que impulsa la plataforma per aconseguir una Vegueria Pròpia. Amb aquest suport, la Plataforma aconsegueix el recolzament de gran part del sector econòmic, ja que fa poc es van adherir les entitats PIMECAVA i ADEG.

L’adhesió d’UVIPE implica el recolzament a la demanda d’una Vegueria Pròpia de la major part del conjunt d’empreses el·laboradores de vi Penedès, actualment l’associació està integrada per més de 120 empreses, el que representa el 97% de la comercialització de vins emparats per la D.O. Penedès.

Per a la Plataforma és molt important el suport del sector econòmic i creu necessari que tant les patronals com les pròpies empreses es posicionin en la defensa del territori.

Per a UVIPE la creació d’aquesta Vegueria és molt positiva perquè d’una forma directa reforçarà el nom propi de la regió vitivinícola, i en conseqüència, la marca Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: