Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JNC ha presentat aquest matí a la plaça de la vila les seves propostes de joventut

El secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Jordi Cominal, acompanyat del diputat Joan Raventós i la també candidata penedesenca Maria Josep Tuyà, ha fet aquest matí a la plaça de la vila de Vilafranca la presentació dels trets principals de la campanya “Volem lligar amb tu”, que han organitzat les joventuts nacionalistes.

De fet, com explicava Cominal, la campanya pretén cridar l’atenció dels joves per la política i fer-ho de manera que els provoqui amb un eslogan que els resulta conegut.

 

De fet, se centra en preguntes com “Estudies o treballes?”, “Et porto?”, “A casa teva o la meva?”, o “Que fas demà?”. Una de les propostes principals, i més novedosa és la beca matricula.  

 

La campanya s’ha acompanya de sis cotxes que estan decorats amb el lema de la campanya i que serveixen també per centrar l’atenció i acostar el missatge de CiU als joves.

Altres propostes son l’escola oberta de formació professional, la direcció general de l’emprenedor i d’empreses de nova creació; el 50% del lloguer gratuït i la subvencions del 20% del preu de compra entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: