Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana s’ha presentat la setzena roda de teatre de l’Alt Penedès, hi participaran 13 grups

Una tretzena de grups visitaran 25 locals de la comarca per portar les seves obres de teatre per tot l’Alt Penedès.La roda ha crescut en aquesta nova edició. D’una banda, perquè hi ha un grup més que l’any passat i, de l’altra, perquè altres nuclis s’han decidit a portar el teatre als seus locals.

Els grups actuaran a banda dels llocs habituals, a L’Arborçar, a Castellví de la Marca i a Sant Marçal. El grup que s’ha unit a la roda és el dels Amics del teatre de La Ràpita, que s’ha federat recentment.

La setzena roda de teatre començarà aquest dissabte amb l’Anònim venecià del grup Llavor d’art del Pla del Penedès. I acabarà el dia 3 de febrer al teatre municipal Cal Bolet amb l’obra Rumors, a càrrec del grup La Torre de les Gunyoles. Aquesta cloenda és valorada molt positivament per part dels responsables de la roda.

 

El dia de la cloenda es farà un obsequi als assistents que haurà estat dissenyat pels alumnes de l’escola d’art Arsenal, com ja van fer l’any passat. La XVI Roda de teatre de l’Alt Penedès ha de tenir l’èxit de públic que ja va tenir l’any passat, segons els seus responsables.

 

Ja fa 16 anys que la roda funciona i 17, que existeix la Coordinadora GATAP. La coordinadora va néixer amb els objectius de fomentar el teatre amateur i fer-lo de qualitat a la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: