Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Per Fires se celebrarà la Trobada de noves tecnologies, SantSadurni.es

La web lliure i no oficial de Sant Sadurní i rodalies, <a href="http://www.santsadurni.es/">www.SantSadurni.es</a>, organitza per primera vegada coincidint amb les Fires, un acte relacionat amb internet i les noves tecnologies; la Trobada de Fires de SantSadurni.es, que tindr&agrave; lloc els dies 5 i 7 de Setembre de 5 a 8 del vespre, a la Biblioteca Municipal de Sant Sadurní.

Aquesta trobada va dirigida a totes les persones interessades amb internet que vulguin con&egrave;ixer com funciona el Portal. Entre altres coses, els assistents podran registrar all&agrave; mateix l’identificador d’usuari, que dona acc&eacute;s a tots els serveis que ofereix santsadurni.es. Tamb&eacute; ser&agrave; un lloc de trobada per aquelles persones amb coneixements inform&agrave;tics i que vulguin participar en aquest projecte, que va comen&ccedil;ar ara fa quasi un any. De totes formes, no cal cap experi&egrave;ncia pr&egrave;via amb ordinadors ja que es faran diferents sessions pr&agrave;ctiques per a tots els nivells i edats amb els ordinadors que hi ha a la biblioteca i a l&rsquo; aula de Noves Tecnologies.

Al web Santsadurní.es ja es pot consultar tota la programació d’actes de Fires i Festes 2006, que aquest any inclou els actes de la 2&ordf; Fira del Foc i els de la ja cl&agrave;ssica Festa de la Fil&middot;loxera que aquest any celebra el seu 25&egrave; aniversari.

I a m&eacute;s, durant els dies de Festes, www.SantSadurni.es oferir&agrave; diferents imatges d’actes de Fires anteriors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: