Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ampliació de l’Hospital s’iniciarà l’octubre, i el nou centre de salut de la vila a finals de 2007

La consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli, ha estat aquest matí a Vilafranca, per tal de parlar sobre diversos equipaments sanitaris que en un futur proper han de ser una realitat a Vilafranca.

El primer que ha anunciat la consellera és que l’ampliació de l’hospital, una vella reivindicació de la comarca per millorar l’assistència sanitària, s’iniciarà aquest proper mes d’octubre, amb un pressupost per la primera part de més de 2’5 milions d’€ i un pressupost final de més de 6 milions.

 

<p align="left">L&rsquo;altra gran notícia que s&rsquo;ha conegut avui &eacute;s que el nou centre de Salut de Vilafranca es comen&ccedil;ar&agrave; a construir a finals de l&rsquo;any vinent, i que en paraules de Geli, hauria de ser operatiu a finals de 2008. De moment hi ha un pressupost assignat d&rsquo;1&rsquo;5 milions d&rsquo;&euro;. Aquest nou centre donar&agrave; m&eacute;s servei a una part de la vila, i acollir&agrave; tamb&eacute; el centre de salut mental per adults i el centre de rehabilitació ambulat&ograve;ria.

<p align="left">En aquest sentit, l&rsquo;alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, ha mostrat la seva satisfacció per el bon resultat de les darreres gestions que en mat&egrave;ria de salut s&rsquo;han fet davant de la conselleria, i ressaltava els dos temes m&eacute;s importants que s&rsquo;han tractat, l&rsquo;ampliació de l&rsquo;hospital i el nou ambulatori.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">

<p align="left">&nbsp;

La consellera de Sanitat ha acabat la seva visita a la comarca inaugurant el nou Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil, situat al c/Eugeni d&rsquo;Ors, que te com a un dels punts destacats la possibilitat de tenir prop d&rsquo;una escola i centre ocupacional, un centre de salut mental infantil i juvenil i un centre de rehabilitació que est&agrave; lligat directament a l&rsquo;Hospital de Sant Joan de Deu.&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: