Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa engega la 12ena temporada aquest diumenge

La Xarxa d’espectacles infantils i juvenils engega l’1 d’octubre la temporada. Ja és la 12a i, com sempre, s’han programat espectacles de gènere divers.

Els responsables de la Xarxa van oferir la setmana passada una roda de premsa per tal de presentar la 12ena temporada. S’han programat espectacles de gènere teatral ben divers: hi haurà titelles, teatre, pallassos, contes, música, dansa i circ. La finalitat és oferir al públic familiar espectacles de qualitat i amb característiques molt variades. Des de la Xarxa saben que la seva programació habitual de cada any té força èxit i volen mantenir la qualitat precisament per això. Durant l’any 2005, l’assistència de públic va ser molt notable, amb prop de 3.700 espectadors, que van fer una mitjana de 375 espectadors per espectacle.

Els espectacles són, com cada any, el primer diumenge del mes a les 12 del migdia al teatre Cal Bolet i el preu de les entrades és de 3 euros amb vuitanta cèntims a partir dels tres anys. Les entrades es poden adquirir una hora abans que comenci l’espectacle a la taquilla del teatre. Però aquest any, a més, les entrades per als espectacles de la xarxa es podran comprar a través del Tel Entrada. Una novetat de la dotzena temporada és que el dia 17 de desembre s’organitzarà una activitat extra. Es tracta de “Un matí de contes” en el qual hi col·laboren cinc persones de la vila i la comarca que explicaran un conte. L’activitat es farà a l’Escorxador i els beneficis que es recullin aniran destinats a la Fundació El Campaner, que treballa pels malalts de Noma, una malaltia bacteriana que afecta els nens que pateixen desnutrició. El format del matí de contes canviarà respecte altres anys. L’espectacle que dóna el tret de sortida a la temporada és aquest diumenge, 1 d’octubre. Es tracta de la versió de La ventafocs de la companyia Teatre Nu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: