Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP recull més de 1000 signatures per un referèndum sobre la municipalització de les zones blaves

Durant els dies de la Festa Major la CUP ha recollit més d’un miler de signatures i ha constatat que els ciutadans de Vilafranca tenen un alt grau de coneixement d’aquesta campanya que ha engegat la formació per demanar aquest referèndum sobre la municipalització de les zones blaves.

La Cup ha de recollir 4.000 signatures per tal de poder demanar aquest referèndum popular, i per tant seguirant recollint signatures per exemple en la parada que instal·laran davant de l’ajuntament el dissabte al matí.

També, com comenta el regidor de la CUP Otger Ametller, fan una crida a ERC i ICV a sumar-se a la seva demanda de consulta popular.

 

En aquest moments el que demana la CUP es poder fer aquesta consulta popular, que segon el reglament municipal contempla que se’n pugui fer un per mandat. Ametller considera que tant ERC com ICV poden donar també suport a la demanda a la municipalització.

 

La CUP deixarà també fulls de sigantura en comerços de la vila, i s’ha fet un cartell que permetrà amb el lema “Fes-te sentir. Aquí recollim signatures” identificar aquests establiments i punts de recollida.

 

El grup municipal de la CUP presentarà també el proper 19 de setembre una moció al ple demanant a l’equip de govern que tingui en consideració la possibilitat de realitzar un referèndum vinculant sobre aquesta qüestió abans no es faci la resolució de la concessió dels serveis.

Recordem que la CUP considera que l’Ajuntament pot tenir uns ingressos d’entre 300.000 i 600.000 € annuals provinents de la gestió directe d’aparcaments i zones blaves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: