Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya Amics del Castell, bàsquet, teatre i música per la Diada als Monjos

Els actes de la Diada començaran demà amb l’obra de teatre La Trobada, de Josep Pere Peyró, al Castell de Penyafort. La representació anirà a càrrec del taller d’Assaig Teatre amb la direcció de Valeri Laguna i la participació dels actors Gemma Grau, Fina Ferrer, Ricard Peydro i Santi Pujol. La sessió tindrà lloc a dos quarts d’onze de la nit.

Diumenge, a partir de dos quarts de sis de la tarda, al pavelló municipal d’esports, es durà a terme el IV Torneig de Bàsquet Joan Marquès amb la participació dels equips El Monjos Bàsquet Club, Casal de Vilafranca i Club Bàsquet Gelida.

A les 10 de la nit, al Castell de Penyafort, es celebrarà l’acte institucional de commemoració de la Diada amb la presentació de la campanya “Amics del Castell”, una iniciativa de la Fundació Castell de Penyafort per fidelitzar i aconseguir el suport dels particulars que vulguin contribuir a la recuperació de Castell i alhora beneficiar-se de les activitats i iniciatives que es facin en aquest espai. La presentació de la campanya es durà a terme a les 10 del vespre al Castell i acte seguit, començarà un concert a càrrec de l’Orquestra de Flautes Amalgama. El concert, l’entrada del qual costarà 3 euros, tancarà el cicle als castells de l’Alt Penedès i serà el penúltim que es duu a terme a tot Catalunya.

 

Els actes emmarcats en la celebració de la Diada acabaran dilluns amb un dinar i ball de commemoració del XXI Aniversari del Casal d’Avis dels Monjos, a les 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: