Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els candidats penedesencs de CiU a les eleccions al Parlament defensen la identitat de la comarca

Els dos candidats de CiU a les eleccions que s’han de fer l’1 de novembre han presentat el que volen que siguin les seves línies de treball principal. Joan Raventós, que ocupa el lloc 23, i Maria Josep Tuyà, que va en el 67, han explicat que volen ser radicals en la defensa del Penedès, un fet que passa des del seu punt de vista per assolir la vegueria.

 

Els candidats nacionalistes consideren que per assolir aquests objectius cal un lider fort, com és Artur Mas. Raventós ha comentat que mentre que el PSC defensa un model metropolità, CiU aposta per un reequilibri territorial. Una mostra d’aquesta afirmació és, segons el candidat de CiU, el Pla director de la comarca que ara tot just a donat els seus primers passos de cara a que s’iniciï la tramitació, i que ells consideren que no és consensuat i que pot portar a la comarca al col·lapse a causa de la manca de serveis.  

 

Raventós ha explicat que en cas d’arribar al govern CiU, demanarà la revisió del Pla Director per tal que es pugui tirar endavant millorant tot el que en aquests moments s’ha fet amb una visió més metropolitana que no pas comarcal.

Avançat activitat ja de pre campanya electoral, Raventós ha anunciat que dissabte es farà un acte de suport al municipalisme en que es preveu que hi participin més de 1000 persones i en que hi haurà la presència d’Artur Mas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: