Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una caminada popular per Sant Marti i Castellví

La sortida començarà a les 8 del matí de la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el monument a Milà i Fontanals), en cotxes particulars, distribuint a tots els assistents, fins al lloc d’inici de la caminada. L’itinerari a peu començarà al mateix nucli de població de Les Conilleres al municipi de Castellví de la Marca. Tota la excursió circula entre aquest municipi i el de Sant Martí Sarroca i segueix una ruta circular. S’anirà al Coll de Fontmallol i d’allà cap a la Masia de Can Grau, per esmorzar.

 

Tot seguit se seguirà cap el Barri de Les Cantarelles de Sant Martí Sarroca. Durant tota la excursió es gaudirà d’una banda, del paisatge de la plana del Penedès i de l’altre, del de Santa Martí Sarroca i de Torrelles de Foix.

 

A partir d’aquí es baixarà cap a la Plana de Can Morgades, per sobre de la Font de Morgades, i seguidament cap el Torrent de Can Biel, per arribar finalment al punt d’origen de la excursió, a Les Conilleres.

La sortida és gratuïta i oberta a tothom. El ritme de la caminada és de passeig, molt accessible. Són sortides familiars a un ritme fàcil per a tothom. Cal portar bon calçat, esmorzar i aigua.

L’arribada és prevista pels volts de les 2 del migdia a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: