Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Celestino Corbacho ha visitat avui Mediona i anuncia la construcció de la variant de Sant Joan

Celestino Corbacho, president de la Diputació de Barcelona, ha estat avui a la comarca, concretament a Mediona, on ha visitat diverses obres i actuacions que la Diputació ha dut a terme al municipi. També ha aprofitat l’estada per dinar amb 12 alcaldes del Penedès, Anoia i Bages; per tal de refermar el compromís de la Diputació amb les necessitats dels petits municipis.

Pel que fa a Mediona, Corbacho ha visitat les obres de nova pavimentació del camí de Cal Verdeguer, que uneix aquesta urbanització amb el nucli urbà de Sant Joan de Mediona. Corbacho destacava aquesta actuació, que ha estat assumida completament per la Diputació. A banda, a anunciat que de cara al proper any s’ha de començar a treballar en la variant de Mediona.

 

Per la seva part, l’alcalde de Mediona, Servand Casas, ha explicat que la reunió ha estat no tant de demanda de nous serveis, sinó de mostrar també la gratitud per la proximitat i celeritat amb que la Diputació ha actuat a Mediona.  

 

L’estada del president de la Diputació ha servit també per inaugurar un sistema d’enllumenat amb informació i control via internet i telèfon mòbil, que també ha comptat amb un important suport de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: