Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera fase de l’auditori de Vilafranca estarà enllestida el mes de gener vinent

L’alcalde accidental de Vilafranca, Ramon Xena, acompanyat dels regidors de cultura i d’urbanisme, Joan Rios i Josep Colomé respectivament, ha fet una visita a les obres que s’estan duent a terme a la zona esportiva per tal de fer el nou auditori de la vila.

 

La visita s’ha fet acompanyats d’un dels arquitectes realitzador del projecte i director de l’obra Xavier Fabré, que ha explicat algunes de les característiques del projecte. Es tracta d’un projecte que es desenvolupa per fases, i que al gener ha de veure completada la primera.

 

L’edifici ja comença a tenir aspecte de com serà al final, i ja es pot veure l’estructura de les columnes que han de suportar les parets i el sostre que ha de donar el toc diferencial a l’edifici.

Per la seva banda, l’alcalde accidental de la vila, Ramon Xena, ha comentat que les obres van sobre el ritme previst. Xena comentava que ara que ja es tenen els diners de la subvenció de la Generalitat, cal apostar per fer les dues fases seguides.

 

La sala gran de l’auditori disposarà de 500 localitats assentades, i disposa d’una capacitat màxima a peu dret de 1100 persones, un cop es retirin les grades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: