Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Vila celebra un multitudinari sopar a la plaça de la vila

Aquest dissabte a la nit els botiguers del centre vila van sopar plegats i ho van fer en el lloc més cèntric de Vilafranca, al vell mig de la plaça de la vila.

Des de l’Associació Centre Vila van organitzar aquest sopar com a colofó a l’activitat comercial dels darrers dies de rebaixes i per posar un punt i final brillant a la festa de la botiga al carrer. La resposta va ser molt positiva i unes 250 persones van assistir al sopar, entaulats a la plaça de la vila, esperant que se servís una exquisida fideuà, que es va cuinar a la mateixa plaça en dues paelles gegants. El president del Centre Vila, Joan Solà, apuntava que en d’altres ocasions ja havien celebrat sopars entre els comerciants de l’entitat però aquesta era la primera vegada que es feia en un espai públic. El president del Centre Vila apuntava també com va sorgir la idea d’organitzar aquest sopar. Joan Solà destacava la presència d’autoritats en el sopar, com l’alcalde i alguns regidors del consistori, a més també de representants de la Diputació de Barcelona. La festa va finalitzar amb les havaneres del grup Xaloc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: