Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A quinze dies de l’inici del curs, s’estan fent obres importants a escoles de la vila

L’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, acompanyat de la regidora d’educació Lourdes Sánchez; el coordinador de govern Ramon Xena i el regidor d’urbanisme Josep Colomé, ha fet una visita a l’escola Mas i Parera per tal de poder comprovar l’estat de les obres que des de fa alguns mesos s’hi estan duent a terme.

Aquestes son una de les obres més importants que s’estan fent als centres escolars de la vila aquest estiu, i que han d’estar enllestides de cara a l’inici de curs.

Els treballs que s’estan fent al centre han permès treure barracons i acondicionar espais per tal de millorar les condicions tant d’alumnes com de professors.

Segons ha comentat l’alcalde Marcel Esteve, la previsió és que les obres finalitzin el mes d’octubre, dins del calendari que s’havia previst. Esteve destacava la importància de les obres que s’estan fent al Mas i Parera.

 

La directora del centre, Magda Salvadó, ha apuntat que estaven satisfets amb els treballs que s’han estat fent ja des de finals del curs passat, i que s’ha avançat molt. Ha recordat que el 12 de setembre s’inicia el curs, i que esperen que tot estigui a punt. D’altra banda ha volgut també remarcar que es tracta d’un canvi molt important per el centre.

 

Els responsables polítics vilafranquins han volgut ressaltar la feina que s’està fent a la vila per tal de millorar els equipaments educatius, ja que pràcticament totes les escoles han tingut obres aquest estiu, les més importants les de l’Estalella i aquestes del Mas i Parera. En aquest sentit, Marcel Esteve ha apuntat que per exemple el cost dels treballs que es fan al Mas i Parera son gairebé com els que han de tenir la nova escola que s’ha de fer a partir de l’octubre a la Girada. En el cas del Mas i Parera son dos milions i mig d’€; i el nou centre de la Girada te un pressupost de 4’5 milions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: