Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escorxador acull l’exposició dels projectes de la 1a Triennal d’Arquitectura

Amb l’objectiu d’impulsar i reconèixer l’arquitectura de qualitat vinculada al territori, la demarcació del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya al Baix Llobregat va convocar l’any passat la Primera Triennal d’Arquitectura del Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès, en la que es van distingir les obres més significatives realitzades entre l’1 de gener de 2002 i el 31 de desembre de 2004 en aquestes tres comarques.

Ara la Sala d’Actes de l’Escorxador acull una exposició itinerant sobre els projectes presentats en aquesta Primera Triennal, d’entre els quals, dos corresponen a Vilafranca. D’una banda, es tracta de l’edifici de l’Arxiu Històric Comarcal, dels arquitectes Dubois-Kobai-Hidalgo-Hartamann, que va resultar finalista dins la categoria d’obra de nova planta de promoció pública. De l’altra, es tracta d’un taller d’arquitectura situat al carrer Pou de la Pina, que va participar en la categoria de promoció privada. L’exposició està organitzada per les sis categories que inclou la Triennal: obra de nova planta de promoció pública, obra de nova planta de promoció privada, obres de restauració, rehabilitació o reforma, interiorisme, espais exteriors i innovació tècnica-constructiva i sostenibilitat. L’exposició dels projectes participants en la 1a Triennal d’Arquitectura del Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès es pot visitar fins el 23 de juliol a la Sala d’Actes de l’Escorxador, de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 17h a 21h i dissabtes de 10h a 13h i de 17h a 21h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: