Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En una hora s’han esgotat les 300 entrades de què disposava Vilarock per al concert de Springsteen

La botiga musical Vilarock, del carrer dels Ferrers 43 de Vilafranca, era un dels punts de venda autoritzats per Tick Tack Ticket per vendre entrades pel concert que el Boss oferirà el proper 24 d’octubre a Barcelona. La botiga ha obert portes a les 10 d’ aquest matí, hora en que sortien a la venda les entrades per al concert de Barcelona, i en qüestió d’una hora ja no li quedava cap de les 300 entrades de què disposava.

El propietari de Vilarock, el Quim, ha explicat al programa A la fresca de Ràdio Vilafranca que tot plegat ha anat molt ràpid i que per evitar problemes ha donat números a la cua que s’havia format fora la botiga.

 

De les 300 entrades que Vilarock tenia, les que han marxat més ràpid han estat les de pista, en qüestió de 20 minuts. Els preus oscil·laven entre els 59’5 i els 75’5 euros.

Els 300 afortunats que han aconseguit entrada podran gaudir el 24 d’ octubre del concert que Bruce Springsteen oferirà del seu darrer treball, editat l’ abril passat, i titulat “We shall overcome. The Seeger sessions” amb la seva particular visió del llegat folk de Pete Seeger.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: