Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola amplia els horaris d’atenció mèdica i millora els consultoris amb connexió informàtica

La regidoria de sanitat de l’ajuntament d’Olèrdola ha donat a conèixer els horaris definitius dels consultoris d’Olèrdola, que comporten un substancial augment d’hores de dedicació del metge al municipi registrat en els darrers tres anys.

La regidora de sanitat, Lydia Girona, afirma que des de l’ inici de la present legislatura a Sant Pere Molanta han passat de 3 a 7 hores setmanals. A Moja s’arriba a les 9 hores de consulta, mentre que a Sant Miquel d’Olèrdola s’ha garantit que el metge atengui tots els pacients que ho hagin sol·licitat, els dimecres a partir de les 12 del migdia.

Aquests horaris d’atenció mèdica també es complementen amb una major presència del servei d’infermeria i amb més hores per a fer receptes. Precisament en aquest àmbit ha estat decisiva la introducció de la connexió informàtica als consultoris. Fa un mes que és una realitat a Sant Pere Molanta i des del passat dia 16 ho és també a Moja.

D’altra banda, per tal que el metge pugui atendre als veïns que ho sol·licitin, es necessari demanar hora, personalment o al telèfon del consultori que estigui obert. El telèfon del consultori de Moja és el 93 817 03 63, mentre que el número del consultori de Sant Pere Molanta és el 93 892 07 49.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: