Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les rutes del vi i del cava de l’Alt Penedès participen en un audiovisual espanyol

Antar Estrategias Creativas, empresa que esta desenvolupant el producte “Rutas del Vino de España” per a la Secretaria General de Turisme, està elaborant un audiovisual sobre les “Rutas del Vino de España”, amb l’objectiu de crear una eina més de promoció de les rutes en fires estatals i internacionals, en presentacions, en accions de comunicació.

Per aquest motiu, l’empresa que confecciona l’audiovisual va ser la setmana passada a la nostra comarca per gravar paisatges, caves i establiments de les Rutes del Vi i el Cava de l’Alt Penedès amb la col·laboració del Consorci per a la Promoció Turística de l’Alt Penedès. En concret, van gravar les caves Codorníu, a St. Sadurní d’Anoia, pel seu valor arquitectònic i històric. També van gravar imatges de la botiga especialitzada de Cal Feru, de St. Sadurní d’Anoia; del restaurant Sumoll, a la Granada, i panoràmiques de vinyes del municipi de Subirats. L’audiovisual sobre les “Rutas del Vino de España” fa un repàs per diferents rutes des del punt de vista de la singularitat dels llocs que es poden visitar i de la qualitat global de l’oferta turística espanyola entorn el turisme del vi. Els escenaris penedesencs compartiran protagonisme amb indrets tan importants com el Somontano i la Rioja Alabesa entre d’altres.L’audiovisual serà de distribució gratuïta i el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès l’utilitzarà també per donar a conèixer i promocionar l’enoturisme a l’ Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: