Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les ciutats de l’Arc Metropolità s’han reunit a Vilafranca per parlar sobre infrastructures

Les reunions com la que s’ha fet avui a l’Ajuntament de Vilafranca es fan de forma periòdica en les diferents poblacions que en formen part i serveixen per tal de poder planificar, estudiar i analitzar les previsions de planificació que es fan al país.

L’arc metropolità està format per Mataró, Terrassa, Sabadell, Vilanova, Martorell, Granollers i Vilafranca, ciutats que com comenta el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Josep Colomé, per elles soles no podrien lluitar per assolir segons quins serveis, però que totes juntes tenen més força. La reunió d’aquest matí a Vilafranca ha servit per parlar d’espais lliures i d’infrastructures.

 

Entre els equipaments ferroviaris més importants per els propers anys a les nostres comarques, hi ha el tren orbital. Una infrastructura que en aquests moments s’està planificant, a un termini vista de 15 anys, i de la que encara s’ha de decidir el traçat.

 

La reunió ha comptat amb representants dels diferents municipis de l’arc metropolità que sobre unes propostes presentades en diferents plànols, han plantejat opcions en qüestions relacionades amb infrastructures i la preservació i aprofitaments dels espais lliures.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: